Lyster och fukt med nyheter från Klairs!


Alltså vilka underbara nyheter som dimper ner från Klairs lagom tills att höstrusket anländer! En mist som följer med mig varje dag för att fylla på med fukt och lyster och en ampoule som går att använda både som ett serum men även i sin sminkning och som är en räddare i nöden mot den där torra fnasiga känslan som ofta kommer när höst och vinter kommer. 
Här kommer mina användartips om hur man får ut mest av dessa godingar för ett maxat glow!:)

Klairs Fundamental Ampoule Mist
Lätt som en mist men effektiv som en ampoule! Hur bra!? Såååå återfuktande med så lätt och tunn konsistens att det knapp känns! Innehåller en underbar mix av bland annat antioxidanter, ceramider, pantenol och glycerin och grönt te.
Denna goding använder jag direkt efter tvätt som en första toner genom att spraya över hela ansiktet. Jag brukar spraya på den redan innan ansiktet hunnit torka helt då det fortfarande är fuktigt (torkar aldrig ansiktet med handduk utan låter det självtorka vilket är ett gammal koreanskt trick för att undvika fuktförlust och slitage på huden).
Denna är också helt perfekt att använda för att maxa sitt glow inför sminkningen och jag använder den på lite olika sätt beroende på målet:

 1. För glass skin look (=mycket lyster och en otroligt återfuktad look). För denna look sprayar jag på misten över hela ansiktet mellan varje steg i rutinen, dvs efter rengöring, efter essens, efter serum och efter fuktkräm. På så sätt plumpas huden och får en fin lysterbas. Sedan lägger jag på bb-cream eller foundation och avslutar med att spraya ett lager till.

2. För att lätt få bb-creamen eller foundation att smälta in i huden och direkt lägga sig utan krackelering, klicka ut lite bb-cream eller foundation i handflatan och spraya lite mist över, blanda med fingret och applicera sedan över hela ansiktet, antingen med fingrar eller foundation borste.

3. För att fylla på med fukt och lyster under dagen sprayar jag över sminket flera gånger under dagen (den står på mitt skrivbord hela tiden)
Klairs Fundamental Watery Oil Drop
Bara ÄLSKAR denna! Den har verkligen varit en räddare nu när kylan och den där strama känslan i huden kommer som ett brev på posten:(

Innehåller gottigheter som camellia sinensis (Grönt te), ceramider,  peptider och olika typer av fermenterade ingredienser. Med andra ord är den proppfull med antioxidanter som ger lyster, näring och jobbar anti-aging. Kan det bli bättre?:) 
Jag använder denna både morgon och kväll som ett serum (efter toner och essens och c-vitamin serum och innan fuktkräm. Använder den också efter att jag sminkat mig genom att droppa 2-3 droppar i handflatan, dra handflatorna snabbt emot varandra några gånger för att värma upp ampoule och pressar sedan handflatorna mot huden över hela ansiktet, kinder, panna, under ögon. Varför? Jo för att få din bb-cream eller foundation att riktigt smälta in i huden och undvika krackelering under dagen plus för att få det där naturliga gwanget, lystern innifrån! Vill man inte ha det i hela ansiktet, så pressa endast på highlight punkter såsom kindben och under ögonbryn samt på näsbenet.

Hoppas ni ska gilla dessa underbara nyheter lika mycket som jag!:) 
 
Kram
Cecilia

Senast besökta