Vi på GLOWiD tar endast in den bästa koreanska hudvården. Vår grundare Cecilia Ortmark Söder har bott i Seoul, Korea och reser fortfarande dit regelbundet för att testa de senaste produkterna och träffa leverantörer för att få information om de senaste trenderna.

Alla våra varumärken är cruelty-free och testas alltså inte på djur. Klairs är även helt veganskt.

Varför koreansk hudvård?
Korea är på många sätt den nya hudvårds-supermakten och ligger många år före i hudvårdsinnovation jämfört med resten av världen. Koreaner är de mest krävande skönhetskonsumenterna i världen och koreanska skönhetsmärken är kända för att använda milda och naturliga ingredienser.  Detta tillsammans med ny teknologi ger effektiva produkter som samtidigt är väldigt snälla mot huden.  

Exempel på hudvårdsinnovationer från Korea är bb-cream, bb-cushion, cc-cream, sheetmasks, ansikts- och ögonmasker, essenser och ampuller. 
Detta är anledningen till att Cecilia bestämde sig för att ta in koreansk hudvård till Sverige, så att alla kan dra nytta av effektiva, milda produkter till ett bra pris och få den där berömda jämna, strålande huden som hon så ofta såg i Korea.
Vi på GLOWiD ser fram emot att dela våra erfarenheter av koreansk skönhet med dig och att få göra denna mystiska skönhetsrutin lättillgänglig och lättförståelig. 

Vi kommer därför att välja ut endast de bästa koreanska produkterna som finns på marknaden, berätta om de senaste hudvårdstrenderna och även skriva om de kända koreanska hudvårdsstegen för olika hudtyper.

Vi är exklusiva distributörer för alla våra märken och kan därför säkerställa kvalitén på allt vi säljer. Det innebär att vi köper direkt från det koreanska varumärket. Våra varumärken säljs även i Sverige på Skincity samt & Other Stories. På dessa köpställen kan ni vara säkra på att produkterna kommer direkt från oss. Var alltid noga med att köpa våra varumärken från auktoriserade återförsäljare för att vara säker på att dina produkter är äkta. Vi uppdaterar vår lista av återförsäljare i Norden kontinuerligt;
 

 

Sverige

- Skincity

- & Other Stories

- Bangerhead

 

UK

- Skincity

- & Other Stories

 

Norge

- Skincity

- Bangerhead

 

Danmark

- Suri Suri

- Dermaspace

- Korbea

- Magasin du Nord

- & Other Stories

- Bangerhead

 

Finland

- Skincity

- & Other Stories

- Eleven

- Bangerhead

 

Resten av Europa

- & Other Stories

- Bangerhead

 

Du är alltid välkommen att kontakta oss på info@glowid.se med frågor och funderingar och vi hjälper gärna till med produktrekommendationer!