Leverans
Vi erbjuder alltid fria frakt alternativ. Se nedan vad som gäller för våra olika marknader.

Sverige
Vi levererar produkterna med Postnord, Budbee eller Instabox inom Sverige. Fria fraktalternativ erbjuds över 299 SEK.

Finland 
Till Finland levererar vi med Postnord eller Budbee. Vi erbjuder fria fraktalternativ över 29 EURO.

Danmark
Till Danmark levererar vi med Postnord eller Budbee. Vi erbjuder fria fraktalternativ över 299 DKK.

Norge
Till Norge levererar vi våra paket med Bring / Posten Norge. Vi erbjuder fri frakt över 399 NOK.

Tyskland, Spanien, Frankrike, Nederländerna och Österrike
Till Tyskland, Spanien, Frankrike och Nederläderna levererar vi med DHL Express och DHL Freight. Vi erbjuder fri frakt över 50 EURO.

 

Postnord (Ombud)

Ditt köp packas och skickas normalt inom 24 timmar på vardagar. Helgdagsbeställningar skickas normalt på efterföljande vardag. Normal leveranstid är 2-5 dagar. Paketet kan hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Mindre paket som t.ex. sheet masks skickas med vadderade kuvert och kan gå direkt till din brevlåda.

Om du anger ditt mobiltelefonnummer i kassan så får du en SMS-avisering när ditt paket har kommit fram till utlämningsstället.

Postnord (Leverans till dörr/postlåda)

Om paketet inte får plats i postlådan levereras det till dörren istället för närmsta ombud. Genom att välja detta leveransalternativ godkänner du att paketet levereras till din dörr om paketet ej får plats i din brevlåda. Observera att genom att välja detta fraktalternativ så ansvarar du som kund för att ta emot paketet. Om budet lämnar paketet när du tex. inte är hemma så ansvarar inte vi eller budet för ev. stöld eller förlust av paketet.

Budbee (Hemleverans)

Hemleverans kvällstid mellan 17-22 på vardagar. Normal leveranstid är 1-2 vardagar. Om ditt postnummer är inom det utvalda området kommer Budbee upp som fraktalternativ. Genom att välja detta leveransalternativ godkänner du att paketet levereras till din dörr om paketet ej får plats i din brevlåda. Observera att genom att välja detta fraktalternativ så ansvarar du som kund för att ta emot paketet. Om budet lämnar paketet när du tex. inte är hemma så ansvarar inte vi eller budet för ev. stöld eller förlust av paketet.

Instabox 

Lägg din order på vardagar innan kl 12:00 och få din order skickad till vald Instabox samma dag.

Återköp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du har öppet köp i 14 dagar från det att du mottagit produkterna. Under den tiden kan du skicka tillbaka hudvårdsprodukterna och få dina pengar åter. Kontakta alltid GLOWiDs kundtjänst innan retur på info@glowid.se så skickar vi en retursedel till dig att skriva ut. Du kan returnera produkterna i samma paket som de kom med så länge paketet är intakt. 

För retur med Budbee kan du själv enkelt registrera din retur via Budbees app.

1. Klicka på knappen 'Boka upphämtning av retur'.

2. Packa produkterna säkert, se till att alla produkter ligger i sin originalförpacking och att alla produkter är oanvända och obrutna. Du behöver inte skriva ut en fraktsedel, det löser Budbee åt dig.

3. Boka in en tid som passar dig för upphämtning. Välj själv om de ska hämta upp ditt paket utanför din dörr eller om du vill lämna din retur direkt till chauffören när de kommer hem till dig.

4. Du får sedan notiser i appen eller sms som håller dig uppdaterad kring din retur. Du kan alltid följa chauffören i realtid på deras tracking karta.

Produkterna måste vara oöppnade och ej förstörda eller skadade, detta gäller även förpackningarna. Om produkterna är förstörda eller använda får du inte pengarna tillbaka. Hud- och hårvårdsprodukterna ska vara i sin originalkartong som ska vara oskadd.

 

Gåva på köpet. Om du får en gåva med på köpet så ska även denna produkt returneras vid ev. retur.

Om gåvan mot förmodan inte returneras förbehåller vi oss rätten att dra av gåvans värde från återbetalningen av din order.

Observera att endast en gåva / köp gäller.

Kund-data

Vi sparar följande persondata om våra kunder:
Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: IP-adress, E-post, Person-/org.nummer, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.