Några av GLOWiDs grundvärderingar är att alltid göra det vi kan för att främja jämlikhet och för att lyfta och stötta utsatta / minoritetsgrupper.

Som ett steg i detta har vi därför lanserat en 'Runda upp tjänst' där du som kund får möjlighet att runda upp ditt köp med 1-20 kronor / köp. Alla pengar går till en utvald organisation. 

Just nu är vi med och stöttar den ideella stiftelsen Ellas Hjältar. Det är en stiftelse som hjälper barn och anhöriga till barn som drabbats av något svårt, genom att vara med och uppfylla barns önskningar! Ett otroligt fint och viktigt arbete som vi är så glada att får vara med och bidra till! I kassan har du nu möjlighet att runda upp ditt köp med valfri summa för att stötta Ellas Hjältar. Alla pengar går oavkortat till stiftelsens arbete.

Först ut var organisationen 'Kvinna till Kvinna' som tillsammans med deras 100 partner-organisationer i drygt 20 länder är en av världens främsta kvinnorättsorganisationer. De kämpar för att ge kvinnor en röst och synliggör kvinnors kamp för fred och mänskliga rättigheter. För alla.

Under Juni, Juli och Augusti har vi fått chansen att stötta det viktiga arbetet 'Human Rights Watch' gör. Organisationen försvarar mänskliga rättigheter runt om i världen. Med en närvaro i över 100 länder, egen research i fält och ett starkt påverkansarbete verkar Human Rights Watch för att uppnå långsiktiga och hållbara förändringar som respekterar mänskliga rättigheter.

Glow for Human Rights – genom att vara med och runda upp sitt köp kunde man som kund hos oss vara med och bidra till flickors rätt att gå i skolan! För varje donation vi fick in matchade GlowID med samma summa – tillsammans gör vi skillnad!

Tillsammans gör vi skillnad!

 

Vi tar gärna emot tips och förslag på organisationer ni brinner lite extra för!