Några av GLOWiDs grundvärderingar är att alltid göra det vi kan för att främja jämlikhet och för att lyfta och stötta utsatta/minoritetsgrupper.

Som ett steg i detta har vi därför lanserat en "Runda upp"-tjänst där du som kund får möjlighet att runda upp ditt köp med 1-20 kronor/köp. Alla pengar går till en utvald organisation. Efter avslutat samarbete matchar vi alltid den summan vi fått in och skänker till den utvalda organisationen. Tillsammans gör vi skillnad <3

Just nu stöttar vi SOS Barnbyar och deras viktiga krisarbete i Ukraina som finns på plats för att stötta familjer och barn som blivit drabbade av kriget. Organisationen hjälper till att evakuera utsatta familjer, ger boende och skydd för dom som tvingats fly sina hem på grund av kriget, ger traumahantering och stöd och bistår med mat, rent vatten, kläder, sjukvård och ekonomiska bidrag. Var med och stötta ett otroligt fint och viktigt arbete! I kassan har du nu möjlighet att runda upp ditt köp med valfri summa för att stötta SOS Barnbyar och deras katastrofinsats i Ukraina. Alla pengar går oavkortat till organisationens arbete. 
 

Vi har tidigare i år donerat pengar till och stöttat den ideella stiftelsen Ellas Hjältar. Det är en stiftelse som hjälper barn och anhöriga till barn som drabbats av något svårt, genom att vara med och uppfylla barns önskningar! Ett väldigt fint och viktigt arbete som vi var så glada att får vara med och bidra till! 

Vi var även med och donerade pengar till organisationen Kvinna till Kvinna som tillsammans med deras 100 partner-organisationer i drygt 20 länder är en av världens främsta kvinnorättsorganisationer. De kämpar för att ge kvinnor en röst och synliggör kvinnors kamp för fred och mänskliga rättigheter. För alla.

Under juni, juli och augusti 2021 fick vi chansen att stötta det viktiga arbetet Human Rights Watch gör. Organisationen försvarar mänskliga rättigheter runt om i världen. Med en närvaro i över 100 länder, egen research i fält och ett starkt påverkansarbete verkar Human Rights Watch för att uppnå långsiktiga och hållbara förändringar som respekterar mänskliga rättigheter.

Glow for Human Rights – genom att vara med och runda upp sitt köp kunde man som kund hos oss vara med och bidra till flickors rätt att gå i skolan! För varje donation vi fick in matchade GLOWiD med samma summa – tillsammans gör vi skillnad!

Vi tar gärna emot tips och förslag på organisationer ni brinner lite extra för!