Make P:rem

Välkommen Make P:rem!

Vad jag är glad att äntligen få presentera detta underbara märke för er!!!

Jag har testat mååååånga koreanska märken, både under mina år i Seoul, men också sedan jag startade GLOWID och flyttade hem till Sverige. Detta för att hitta eventulla nya märken att registrera och ta in till Sverige ( detta testande är något av det absolut bästa och roligaste jag vet, och när man stöter på det där med det lilla extra tar hjärtat liksom ett litet skutt och det glittrar till i ögonen:) Så kändes det med Make p:rem!

Vad är det då som gör att ett märke står ut enligt mig?

Förutom att produkterna självklart ska vara mycket bra och ge fina resultat så letar jag efter produkter som har snälla men kraftfulla ingredienser med ingrediensförteckningar som är så “rena” som möjligt. Det vill säga inte 100% naturliga utan rena på så sätt att produkten är fri från skadliga ingredienser. Jag ser också gärna att märket har multifunktionella produkter som gör rutinen enklare och mer effektiv, vilket gör det lättare att se resultat i vår stressiga vardag! Självklart får märket heller inte testas på djur. Allt detta har jag hittat i vår nästa familjemedlem make p:rem.

Make p:rem står för Making a Pragmatic Remedy (att göra en pragmatisk/resultatinriktad lösning)och det man direkt ser när man tittar på förpackningarna är de korta ingredienslistorna som är helt utan några skadliga ämnen. Och oj så effektiva de är och vilka fantastiska konsistenser trots så få ingredienser! De har också smarta multifunktionella produkter vilket är ett stort plus såsom deras oilwater cleanser (både olja och vattenbaserad remgöring I ett) double layering sheetmask och en underbar in shower mask som ger huden ett instant glow medan du tar din morgon dusch (helt genialiskt). Hur bra för stressade morgnar!?

Den första linjen som vi kommer att lansera från make p:rem är deras Safe me line som är framtagen för att passa även den känsligaste, narigaste torrisen och här kommer en liten sammanfattning över produkterna i den linjen.

1. Rengöring – Safe Me, Relief Moisture Cleansing Foam.

Denna rengöring har rankats som den bästa rengöringen i Hawhae (Koreas största app inom konsumentomdömen och ingrediensanalys och kvalitetssäkring av hudvårdsprodukters innehållsförteckningar) Alltså konsistensen på denna!:)

Det här är en mycket skonsam skumrengöring med endast 16 milda ingredienser och ett lågt pH-värde på 5,5 (nära hudens eget pH-värde) och perfekt för känslig och irriterad hud. Den har en otroligt krämig konsistens som utvecklas till ett ordentligt skum när man mixar den med vatten. Den är len och snäll mot huden och ger ingen stram eller irriterad känsla under eller efter tvätten. I ingredienslistan hittar man bland annat återfuktande glycerin och kokosnötsextrakt samt lugnande salvia och lavendel. Klicka här för att läsa mer om den på hemsidan

 

 

2. Toner – Safe Me, Relief Moisture Toner.

Det här är en toner med lågt pH-värde och som är helt alkoholfri. I ingredienslistan hittar man bland annat glycerin, rött sjägräs och bergamottolja som återfuktar och lugnar samt madecassoside som stärker huden. Efter rengöring, som första steg, applicera tonern med en bomullsrondell. Svep försiktigt över ansiktet, börja inifrån mitten av ansiktet och arbeta utåt. Som nästa steg häller du några droppas i handen och klappar försiktigt in tonern i hela ansiktet. Jag rekommenderar att ibland använda denna i flera lager för ökad fukt och len hud med lyster så upprepa gärna upp till 7 gånger vid behov. Klicka här för att läsa mer om den på hemsidan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Essence – Safe Me, Relief Moisture Essence.

Även denna har ett lågt pH-värde på 5,5 (nära hudens eget) och den hjälper till att återställa hudens naturliga fuktbarriär och balans. Den innehåller bland annat ingredienserna glycerin som återfuktar, salviaolja, som jobbar anti-aging samt ceramide och lavendel som skyddar och lugnar huden och passar utmärkt för mycket känslig och irriterad hud eller normal hud som behöver en extra boost av fukt! Den har en tjockare konsistens än tonern och är aningen mer återfuktande vilket gör den perfekt som nästa steg efter tonern för att ytterligare återfukta och preppa huden inför kommande sheetmask/serum/ampoule så att de kan tas upp av huden effektivt. Denna applicerar du med händerna genom att försiktigt massera in den med små cirkelrörelser och avsluta med att pressa handflatorna över kinder och panna för att maximera absorberingen.

 

 

4.Sheetmask

Safe Me, Relief Moisture Mask

Efter essencen är det dags för sheetmask! Är din hud känslig, torr och irriterad? Då är detta sheetmasken för dig. Själva arket är gjort av lugnande bambu som omsluter huden med en blandning av återfuktande hyaluronsyra och glycerin, närande extrakt från åkerbär samt bergamot – och salviaoljor som lugnar och ger klar en klar hudton.

Comfort Me Airmask

vill du lugna och återfukta och samtidigt ge en anti-aging boost till huden så kan denna vara ett bra alternativ vid behov! Den är syreberikad och innebär den (i Korea populära ingrediensen) centella asiatika samt lugnande kamomillextrakt och läkande extrakt från åkerbär.

5. Fuktkräm –  Safe Me, Relief Moisture Cream

Denna kräm är helt superlätt i konsistensen och otroligt återfuktande och det med endast 12 ingredienser (förstår inte hur de lyckats med detta men det känns nästan som magi)

Den innehåller ingredienser såsom squalen som lugnar och skyddar huden, återfuktande glycerin, åkerbär samt bergamott – och salviaolja som lugnar och jobbar anti-aging. Alla ingredienser är mycket milda och tillsammans jobbar de för att lugna, stärka och återfukta torr, känslig och irriterad hud.

 

 

Om 2 månader får vi in fler av Make P:rems radiance produkter och då snackar vi serious glow! Stay tuned, mer info om den kommer snart:)

Ha en underbar dag!
Cecilia

 

The post Make P:rem appeared first on Glowid.

Senast besökta