Nya aktiva produkter från CosRx!

CosRx har verkligen något för alla! Dessa tre aktiva nyheter riktar in sig till akneproblematik, mogen hy och pigmenteringar. Tre nya produkter gör entré hos oss denna vecka så låt oss gå igenom dess innehåll, funktioner och rekommenderade hudtyper!

Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser

Detta är en gelbaserad rengöring för en oljig och aknebenägen hud som rengör huden på djupet och avlägsnar smuts och andra orenheter och rengör tilltäppta porer.

Rengörigen innehåller 0,5% salicylsyra som ger en mild exfoliering utan att verka uttorkande.

Den är även berikad med tea tree olja som är känd för dess antiinflammatoriska egenskaper samt dess effekt på en orolig och eller aknebenägen hud. Produkten kan användas både morgon och kväll.

Produkten är helt fri från parabener, silikon, sulfater, mineraloljor och uttorkande alkoholer.

Passar för alla hudtyper, speciellt oljig aknebenägen, eller kombinerad hud med finnar eller pormaskar.

Gör så här:

Applicera en lagom mängd i händerna och skapa ett lödder genom att tillsätta lite vatten. Massera varsamt in jämnt över ansiktet och skölj av med ljummet vatten.

Vi rekommenderar att först använda en oljebaserad rengöring för att på bästa sätt bli av med både oljebaserad och vattenbaserad smuts och make-up.

Tips!

Testa att löddra upp rengöringen med lite lite vatten och pensel i en skål, pensla på rengöringen på ansiktet och låt sitta 1-2 minuter och du har gjort en mild kemisk peeling hemma. Skölj sedan av som vanligt.

 

Refresh AHA BHA Vitamin C Daily Toner

Detta är en tunn, härlig toner för dagligt bruk som bistår huden med mycket vitalitet och en skönt uppfriskande känsla. Innehåller både AHA, BHA och C-Vitamin som alla hjälper till att förbättra hudens textur och verkar för en jämnare hudton. Ger lyster och glow till en matt hud.

Tonern har en tunn, uppfriskande och vattnig konsistens som passar för alla hudtyper. Mild men samtidigt mycket effektiv.
Absorberas omedelbart i huden och lämnar den mjuk, len och förberedd för efterföljande hudvårdsprodukter.

Innehåller Niacinamid som bidrar till elasticitet och en jämnare hudton.

Även formulerad med Actinidia Chinensis (Kiwi) fruktextrakt och Hylocereus Undatus fruktextrakt.

Gör så här:

Efter rengöring, applicera ordentligt med toner på en bomullsrondell och svep försiktigt över ansiktet, eller applicera direkt i handflatorna och klappa in i huden,  undvik området kring ögon och mun.
Avsluta med att försiktigt pressa handflatorna jämnt över hela ansiktet för bästa absorption.

 

The Vitamin C 13 Serum

The Vitamin C 13 Serum är ett koncentrerat serum som ger lyster och vitalitet till matt, torr och ojämn hud, utan att irritera. Det innehåller 13% stabiliserat, rent C-Vitamin (askorbinsyra) som förbättrar och jämnar ut hudtonen, reducerar fina linjer samt verkar djupt återfuktande. Verkar även porsammandragande och jobbar för en jämnare hudton.

Detta serum verkar för en slätare och mjukare hud med naturlig lyster. Det innehåller även E-Vitamin som tillsammans med C-Vitamin boostar varandras egenskaper.

Innehåller även hyaluronsyra och allantoin som lugnar, återfuktar och verkar närande för huden.

Obs! För bästa hållbarhet rekommenderas det att förvara denna produkt mörkt och svalt, ett kylskåp till exempel. C-Vitamin är ljuskänsligt och förlorar med tiden sin effekt om det exponeras för alltför mycket ljus.

Gör så här:

Applicera på rengjort ansikte efter toner. Applicera 2-4 droppar på huden. Massera försiktigt in serumet med fingertopparna, från mitten av ansiktet och utåt.

Om du har en känsligare hudtyp som inte tolererar eller av andra anledningar inte vill bruka produkter med c-vitamin eller syror rekommenderar vi dig att spana in dessa nyheter istället som vi tror kommer passa bättre! <3

Produkter med aktiva ingredienser så som syror eller C-vitamin jobbar förbättrande på specifika hudtillstånd och passar därför en hud som besitter t.e.x en akneproblematik, fina linjer och ålderstecken så som hyperpigmenteringar, rynkor etc. Mejla oss gärna på info@glowid.se för att komma i kontakt med våra hudterapeuter som guidar dig rätt i djungeln av hudvårdande ingredienser.

Kram och glad påsk önskar hela team GLOWiD! :) <3

Senast besökta