NYHET! CosRx lanserar micellärvatten!

Nyhet!

Dagen är här då vi lanserar "Low pH Niacinamide Micellar Cleansing Water" från CosRx! Detta är ett talgreglerande, lugnande och återfuktande rengöringsvatten utvecklat för att rengöra känslig, kombinerad och fet hud från make-up och smuts.

Den är helt fri från sulfater och har en formula som är skonsam mot huden och rengör utan utan att torka ut. Med ett hudvänligt pH-värde skyddar den hudens surhetsbarriär och optimerar hudens flora för att stärka fuktbarriären.

Innehåll och ingredienser: Micellärvattnet innehåller niacinamid (Vitamin B3) och zink PCA, vilket minskar och kontrollerar en överflödig talgproduktion och förhindrar igentäppta porer. Detta motverkar akne och pormaskar samtidigt som porerna reduceras och hålls fria från överflödig talg. Niacinamid har även en utjämnande effekt på pigmentfläckar, jämnar ut hudtonen och förbättrar strukturen.

Dessutom innehåller den även allantoin och madecassoside som lugnar känslig, irriterad hud och minskar både rodnad och klåda, samtidigt som hyaluronsyra fyller på hudens fuktreserver och håller huden återfuktad under dagen.

Produkten är helt fri från parabener, silikoner, sulfater, uttorkande alkoholer, mineralolja samt parfym. Rekommenderas för en för blandad, fet, acnebenägen och känslig hud.

Läs mer om produkten här!

"Ett micellärvatten innehåller molekyler som påminner om tvålmolekyler och är därför en rengörande produkt i första hand."

Hur använder man ett micellärvatten?

Ett micellärvatten används bland de första stegen i hudvårdsrutinen för att avlägsna make-up. Applicera en lagom mängd på en bomullsrondell och svep försiktigt över hela ansiktet tills allt smink och orenheter har tagits bort. Denna produkt behöver inte sköljas av men vi rekommenderar alltid att följa upp med vattenbaserad rengöring för att få bort alla orenheter från huden.

Dubbelrengöring - Om du vill använda micellärvattnet i en dubbelrengöringsrutin rekommenderar vi att börja med micellärvattnet på bomullsrondeller och svepa bort sminket tills rondellerna ser relativt rena ut. Följ sedan upp med din vattenbaserade rengöring.

Vad är skillnaden på ett micellärvatten och en toner?

Ett micellärvatten innehåller molekyler som påminner om tvålmolekyler och är därför en rengörande produkt i första hand. En toner däremot är en återfuktande produkt ämnad att fuktbinda och balansera pH-värdet i huden i förstahand. 

En toner kan appliceras i flera lager, det är inte nödvändigt att göra med ett micellärvatten.

Glow hack! Varför inte testa dessa multifunktionella bomulls-"fyrkanter" från By Wishtrend? De har en finare och en mer texturerad sida beroende på hur mycket av en exfolierande effekt du önskar. Du kan även dränka två av dessa pads i din favorittoner, dra isär lagrena och applicera som en hemmagjord sheet mask!

Hoppas ni vill spana in denna rengörande nyhet från CosRx. Om du känner dig osäker på om den passar din hy eller inte är du alltid välkommen att mejla oss på info@glowid.se 💖 Kram Team GLOWiD!

Senast besökta