There's a new COSRX Squad in town!!

Vi är så glada att få presentera inte mindre än 3st nyheter från COSRX. Dessa produkter är aktiva och jobbar effektivt med olika hudproblem så som akne, pigmenteringar och andra ojämnheter.

 

Först ut har vi The Alpha-arbutin 2 Discoloration Care Serum.

Detta är ett serum formulerat med 2% Alpha-Arbutin. Serumet hjälper till  att förebygger uppkomsten av pigmenteringar men även jobba på befintliga.

Alpha-arbutin (Hydroquinone β-D-glukopyranosid ) är en naturligt förekommande antioxidant som återfinns i  flera växtarter. Arbutinets främsta ursprung är från busken mjölom (bearberry) som har släkte med ljungväxter. Ingrediensen återfinns även i andra växtarter som tranbär, blåbär, päron samt vete. Alpha-arbutin  hämmar de pigmentstimulerande cellernas enzymer och kan på så sätt hjälpa till att hindra bildandet av melaninet och på så vis minska och förebygga pigmenteringar. 

Detta serum passar dig som vill jobba främst vill jobba på ojämn hudton och på ålderstecken! 

Vill du läsa mer om ingrediensen kan du kika in vårat tidigare inlägg

Arbutin - En antioxidant hjälte – GLOWiD

 

Tips! Använd detta i kombination med The 6 Peptide Skin Booster för ökad effekt!

Sen har vi The AHA BHA PHA LHA 35 Peel

Denna är idealisk för erfarna användare som är bekanta med syror och kraftfullare behandlingar/produkter. Som namnet avslöjar så kombinerar denna både AHA (Alpha Hydroxy Acid), BHA (Beta Hydroxy Acid), PHA (Polyhydroxy Acid) och LHA (Lipo Hydroxy Acid) för att ge en grundlig och effektiv peeling och avlägsna döda hudceller.

Den innehåller 35% högkoncentrerade s.k. multisyror som omedelbart börjar arbeta på huden för en effektiv behandling. Denna pro-formula jämnar ut hudstrukturen och jobbar på talgproduktionen.

De olika syrorna och hur de jobbar!

Detta är en multieffektiv produkt med 'Multi-acids'.

-AHA 27,98% Avlägsnar döda hudceller och förbättrar hudens struktur

-BHA 2% Avlägsnar döda hudceller och verkar talgreglerande

-PHA 5% Avlägsnar döda hudceller och har fuktbindande egenskaper

-LHA 0,02% Avlägsnar döda hudceller och har som BHA mer talgreglerande egenskaper

Produkten innehåller även Vitamin B12 (cyanokobalamin) som är en antioxidant som även bidrar till produktens röda nyans.

-Provitamin B5 lugnar och skyddar hudbarriären.

-Hyaluronsyra + Allantoin hjälper till att återfukta & lugna huden.

Du hittar denna produkt här!

Att tänka på kring användning:

Använd denna en gång i veckan, kvällstid. Appliceras på ren, torr hud, undvik området kring ögonen och läpparna. Låt verka i högst 10 minuter och skölj sedan av med ljummet vatten. Viktigt att anpassa tiden efter sin egen huds behov, börja hellre kortare och se hur huden svarar.

Vi rekommenderar inte att använda andra aktiva produkter eller syror samtidigt och undvik helt att använda på känslig och utsatt hud.

Det är som vanligt alltid viktigt att man använder solskydd dagtid för att skydda huden!

Det kan hända att man upplever lätta stickningar på huden under användning av denna peeling. Detta är helt naturligt, men om dessa inte avtar eller intensifieras så rekommenderar vi att omedelbart skölja med ljummet vatten.

 

 

Till sist har vi The AHA 2 BHA 2 Blemish Treatment Serum.

Denna har vi sett fram emot länge och det känns extra kul att få lansera då det är en helt ny produkt för oss! 

Detta är ett högkoncentrerat serum med 2% AHA och 2% BHA, som appliceras med hjälp av små bomullsbollar.

Man börja alltså med att hälla serumet över bollarna i burken och sen applicerar man dessa på området man vill jobba på. AHA syra jobbar på hudens struktur medan BHA jobbar på hudens talgproduktion.

Denna innovativa produkt rekommenderas för dig som söker en effektiv punktbehandling för aknebenägen hud.

 

Att tänka på kring användning!

Före första användningen, börjar du alltså med att hälla serumet över bomullsbollarna i burken. Du häller ut hela innehållet och gör detta endast före första användningen.

Sedan applicerar du en bomullsboll med hjälp av den medföljande pincetten direkt på det utsatta området i ansiktet efter rengöring. Obs applicera på torr hud! Tryck bomullsbollen mot huden en liten stund innan du avlägsnar den. Efter användning, stäng locket ordentligt. 

Dessa aktiva nyheter rekommenderar vi att endast använda kvällstid och glömt inte solskyddet dagtid!

Tips! Dessa går såklart utmärkt att applicera även på kroppen om du tex. har en plita på ryggen, armarna eller andra dela av kroppen.

 

Vi hoppas ni är lika glada som oss över dessa lansering och vi ser fram emot att höra vad ni tycker! Har ni ytterligare funderingar kring dessa eller önskar tips & råd kring vilken produkt som passar för just dig så kan ni alltid maila till oss på info@glowid.se så hjälper våra duktiga hudterapeuter er till ett lyckat köp <3

 

Senast besökta