Vi lanserar CLE!

Vi är så stolta och glada över att äntligen få berätta att vi nu är exklusiva distributörer av det fina märket CLE i Norden, och att vi för första gången kan introducera lite mer färg i vårt sortiment!

Vi vill självklart fira lanseringen med ett fint erbjudande till er! Ni får 15% på hela sortimentet från CLE och dessutom en Vitamin C Elixir (travel size) som gåva vid alla köp på minst 699kr! Erbjudandet gäller till och med söndagen den 20e juni! 

CLE är ett koreansk-amerikanskt märke för smink och hudvård baserat i Seoul och LA. Med forskning, utveckling och innovation från Seoul, är produkterna framtagna ur den senaste koreanska skönhetsteknologin. Vi älskar att produkterna anammar ett tydligt minimalistiskt tillvägagångssätt både vad gäller förpackningar, effektivitet och att produkterna kan användas på flera olika sätt för att vårda, ge lyster och färg!

Multifunktionella smink-och hudvårdsprodukter för den moderna kvinnan! 

CLE föddes ur en önskan att skapa produkter som inte bara var moderna i sin teknik utan också moderna i sitt tänkande. Sortimentet består därför av multifunktionella smink- och hudvårdsprodukter anpassade efter den samtida kvinnan! CLE är ett minimalistiskt märke som genom sina produkter vill stödja och underlätta den moderna livsstilen på ett enkelt och meningsfullt sätt. Produkterna kan nämligen båda användas i de längre rutinerna men har även funktionen av att fungera på egen hand.

Varje produkt i linjen är utformad för att främja en känsla av ritual och välbefinnande, och för att få den samtida kvinnan att omfamna och förstärka sin naturliga skönhet! Produkterna är effektiva och gjorda med innovativa ingredienser och koreansk skönhetsteknik för att ge lyster, vård och färg i en och samma produkt! Sortimentet är helt veganskt, parabenfritt och cruelty-free!

Det färgrika, lystergivande och vårdande sortimentet!

 CCC Cream

Här snackar vi en äkta Glow Game Changer produkt!! Denna galet lystergivande CCC Cream är en lätt allt-i-ett-primer och foundation som vårdar huden, ger massa lyster, täcker lagom och skyddar med spf 50. Fungerar som både primer, BB- och CC-kräm. Har en häftig ”Micro Capsule Teknologi” som gör att den smidigt smälter in i huden och anpassas efter din hudton. Krämen kommer i fem olika nyanser: Light, Varm Light, Medium Light, Medium och Deep

Resultatet är en daggig, återfuktad hud med lätt täckning som förbättrar hudens estetik och vitalitet med ett fantastisk glow! CCC-cream går även att jobba upp till en mer täckande bas! Den innehåller bland annat mica, en mineral som har ljusreklefterande egenskaper och som ger en fantastisk lyster! Även niacinamid som ger en klarare hudton, minskar porer och jobbar på elasticiteten i huden, samt vitamin e som hjälper till att stärka hudens motståndskraft, förebygger rynkor och skyddar huden! 

Här kommer en liten guide till hur du kan hitta den rätta nyansen för din hudton:

  • Ta reda på om du har en varm eller neutral underton
  • Alla nyanser som börjar med "Warm" eller "Golden" har en varm underton
  • Alla nyanser med bara namnet, dvs. Light, Medium eller Deep har en neutral underton
  • Baserat på din hudton kan du mäta vilken nyans som passar dig bäst!

(Har du blå vener så har du antagligen en kall underton, om dina vener går mer åt grönt har du antagligen en varmare underton. Om färgen på dina vener inte känns tydlig åt varken blå eller grön så har du troligtvis en neutral underton.)

 

Melting Lip Powder

En unik och multifunktionell produkt som kan appliceras både på läppar, ögon och kinder! Det pigmenterade pulvret förvandlas till en flytande formula när det appliceras och ger en långvarig - och vattenfast färg med en djup, matt finish tack vare Vitamin E som dessutom har en skyddande effekt på huden. Dessa kommer i 6 olika nyanser: Hot Choco, Desert RoseBarbie PinkMocha Creme, Nude Blush och Plum MediumDe går att använda för ett naturligt resultat men även för en mer pigmenterad look då det är enkelt att reglera hur stark färg man vill att produkten ska ge! 

Melting Lip Powder innehåller bland annat hydrolyced hyenaluronic acid som håller huden återfuktad och mjuk samtidigt som den stimulerar cellernas förnyelse! Den innehåller även niacinamide som jämnar ut! 

 

Vitamin C Elixir

Vitamin C Elixir är en underbar 2-i-1 produkt med serum och olja i ett! Serumelixiret innehåller rent C-vitaminkoncentrat som ger lyster, återfuktar och jämnar ut! Den har en tvåskiktsformula som bistår huden med antioxidanter som tack vare oljan tränger ner djupt i huden!

Toppskiktet i serumet är formulerat med oljor som arbetar för att minska fina linjer och jämna ut. Det andra skiktet består av hela 11% rent C-vitamin och antioxidanter som skyddar och samtidigt främjar kollagenproduktionen samt förhindrar pigmentförändringar. Elixiret innehåller antioxidanten ferulic acid som i kombination med c vitaminen gör vitaminet mer stabil för att det ska ge fina effekter på huden! 

 

Multi Cream

Detta är som namnet avslöjar en multifunktionell produkt. Multi Cream är en rik och lyxig kräm som innehåller lugnande extrakt och olja från Palo Santo som verkar återfuktande på huden. Kan användas som daglig fuktkräm på alla hudtyper. Innehåller även ingredienser som hydrolyserad hyaluronsyra, niacinamid, sheasmör och en kombination av fruktextrakt som ger långvarig återfuktning av torr eller irriterad hud. Krämen appliceras smidigt, absorberas snabbt och lämnar inga oljiga rester på huden. Applicera denna över hela ansiktet, kroppen och till och med i torra hårtoppar som är i behov av fukt. Har en fin doft av cederträ, rökelse, sötgräs, citron och undertoner av mynta!

Oxygen Foam Cleanser

Denna självskummande rengöring förvandlas från en gelfomula till en skummformula när den läggs på huden! Den fungerar som en effektiv djuprengöring och mask som hjälper till att syresätta och rengöra porerna. Den främjar även produktionen av kollagen och elastin i huden! Man behöver inte skölja av rengöringen med vatten utan kan torka bort den med en pad om man önskar.

Vad innehåller då denna rengöring? Den innehåller bland annat den populära ingrediensen tea tree extrakt som har antibakteriella egenskaper, är fuktgivande och balanserar oljenivån i huden. Därav är rengöringen toppen även för en acnebenägen hud! Innehåller dessutom den antioxidantrika ingrediensen grönt te som har en positiv verkan på hudstrukturen, ger återfuktning och sakar ner hudens åldrande. I ingredienslistan hittar ni även sodium hyaluronate som återfuktar mycket och stärker hudbarriären! 

Vi är så taggade på att ni äntligen ska få testa alla dessa grymma produkter! Hoppas att ni kommer älska CLE lika mycket som vi gör!!

Hälsningar från hela teamet på GLOWiD ❤️

 

Senast besökta