Fredagen den 24/5 har det äntligen blivit dags att slå upp dörrarna till vår nya GLOWiD Destination på Nordiska Kompaniet i Stockholm.

Vi slår upp dörrarna kl. 10.00 på Fredag den 24e Maj.

 

 

Under både Fredagen & Lördagen så kommer team GLOWiD finnas på plats och vi har härliga erbjudanden på plats! På Fredagen den 24/5 så har vi 300st maxade goodiebags på plats. Gäller så långt lagret räcker och du får den när du handlar valfri full size produkt från GLOWiDs sortiment. (Gäller ej sheetmasks).

Dessutom har ni möjligheten att träffa vår grundare Cecilia Ortmark Söder som kommer finnas på plats från öppning på Fredagen. Ni har då chansen att prata med henne och hon delar såklart med sig av sina tips och bästa glow-hacks! Hon har även varit med och plockat ner sina favoritprodukter i alla goodiebags.

På Lördagen den 25/5 så har vi nya goodiebags på plats och mellan 10.00 - 12.00 så kommer även vår GlowPro och nära vän Leyla Aksoy finnas på plats och dela med sig av sina bästa K-beauty tips. Hon har dessutom varit med och valt ut sina favoriter till dagens goodiebags.

Så har ni inte redan lagt in detta i er kalender så är det hög tid att göra det nu. Förbered er på en solig, härlig helg K-beauty helg med massa glow och härliga happenings!

Vi lovar er att ni inte vill missa detta!