Box Full Of Seoul Winter

Årets sista Box Full Of Seoul är äntligen här! Fullmatad med några av våra senaste nyheter, självklart tillsammans med några givna klassiker också.

Box Full Of Seoul är en noga utvald limited edition box som anpassas utefter säsong och är av våra hudterapeuter sammansatt med produkter som passar bra att använda tillsammans. Tanken är att erbjuda en så varierad box som möjligt där man får testa nyheter och klassiker som är anpassade efter säsong. Box full of Seoul är alltid nedsatt med 30% så vill du passa på att spara några hundralappar och samtidigt kunna testa lite nytt är detta koncept perfekt för dig!

Här hittar du boxen.

Låt oss inte ödsla någon mer tid, vi sätter igång och går igenom produkterna på en gång! Vinterns box täcker både hud, hår och sinnet för spakänslan!

 

Först ut är en nyhet, nämligen underbara Saturday Skin Yuzu Vitamin Bright Toner! Denna goding minskar fläckar och ger en jämnare hudton. Hur funkar det? Jo! Det är en antioxidantrik toner formulerad med en kombination av kraftfullt och utjämnande ingredienser som mullbärsblad, c-vitamin och niacinamid! Den verkar för en vitaliserad hud och främjar en jämnare hudton genom att bekämpa mörka fläckar och bygga upp en hälsosam hudstruktur.

 

Till alla snail-essence-fantaster där ute så gör COSRX en inte besviken med denna nyhet.
Advanced Snail Radiance Dual Essence innehåller såklart det berömda snigelessencet men även berikat med ett serum innehållandes 5% niacinamid! Denna produkt är därför mer anpassad till dig som har aknebenägen hud eller ojämn hudton orsakat av just acne eller andra former av sår som lämnat skador på huden!

 

Sheet masken som vann första plats på vår "Award Week" i oktober månad är med i boxen. Dr. Ceuracle Propolis Anti-Oxidant Mask En sheet mask dränkt i generöst med propolisserum som lugnar, återfuktar och ger huden det mest otroliga glow! Perfekt inför din jul eller nyårsmakeup, eller kanske dagen efter nyår för en skön pick-me-up! Passar alla hudtyper.

Sist men absolut inte minst är nattmask-klassikern från Klairs - Freshly Juiced Vitamin Mask. Denna nattmask passar en yttorr, torr eller kombinerad hudtyp som är på jakt efter att vakna med den där studsiga "chok chok" huden fylld av lyster!

Lägg ett tjockare lager som sista steg i kvällsrutinen eller testa detta pre-makeup pro tip! Ta en mindre mängd av masken och värm upp den mellan fingrarna för att använda den som primer! Maskens konsistens är lite "sticky" som en primer, vilket gör att foundations, BB/CC-creams och övrig makeup lägger sig superfint och fäster extra bra.

Ytterligare ett tillskott till hårkategorin är håroljor!
La'dor Polish Oil i dofterna White Yuija och Apricot är med i boxe. Två fräscha, rena och fruktiga dofter som inte innehåller några silikoner. Perfekt när man vill addera extra glans i en fin hästsvans, low bun eller varför inte till ett fint skägg?

De är berikade med högkvalitativa växt och fröoljor som ger djup näring och glans.

Ni har väl inte missat att vi i höstas ingick samarbete med frans-och bryn pionärerna Rapide Brow & Lash Bar? Tillsammans med dem har vi tagit fram en 20 minuters K-beauty ansiktsbehandling! Här kan du boka Rapide X GLOWiD-behandlingen som är tillgänglig t.o.m. 31a december, skynda dig om du vill testa den!

Doftoljan återfinns i Rapides "doftritual" som känns igen från deras behandlingar som med sin naturligt kraftfulla kombination av eterisk lavendel-, apelsin och pepparmyntsolja bidrar till att rensa sinnet och sätta daglig stress åt sidan. Hjälper till att lindra huvudvärk, stress och anspänningar.

Rapide Calming Scent Oil får ni med i vinterns box. Observera att detta är en produkt med rena eteriska oljor som inte är menat att smörjas in över hela ansiktet/huden. Den är ämnad att användas för att doftsätta din spakväll, yogastund eller ge någon du tycker om en skön upplevelse med denna produkt.

Rulla lite olja i händerna och ta djupa andetag av doften in genom näsan eller tryck lätt på tinningarna eller använd som en naturlig parfym på pulserande punkter som handlederna till exempel!

Det var alla 7 stycken produkter i årets sista Box Full of Seoul. Värdet för hela boxen är 1624 SEK men med 30% rabatt får ni det får 1129 SEK!

Köp nu!

Vi hoppas ni ska älska årets sista Box Full Of Seoul, och glöm inte att det är en perfekt box att ge bort i julklapp till beauty-fantasten i familjen! Vi hoppas ni alla får en underbar start på er december och att ni tar hand om varandra och er själva.

 

Kram och god jul från Team GLOWiD! <3 

 

Senast besökta