Koreansk hudvård och Rosacea

Hej alla fina GLOWiD-följare!
Mitt namn är Evelina och jag praktiserar just nu på GLOWiD, så jag är ett nytt ansikte här för er. Jag studerar vidare till Online Merchandiser och utbildningen innefattar allt ifrån digital marknadsföring till optimering av e-handel. 
Jag är 26 år gammal och är uppvuxen i en liten stad på västkusten, men har spenderat mina senaste sju år i Spanien samt i Göteborg.

Mitt största intresse utanför alla vardagliga måsten är hudvård och framförallt ideologin bakom koreansk hudvård och dess egenskaper. Det är därför en ren och skär dröm att få kombinera min utbildning med mitt främsta intresse. 

Mitt intresse för just koreansk hudvård och GLOWiD uppstod när jag under en väldigt stressig period fick huddiagnosen Rosacea och behövde då anpassa min hudvård för att lindra dom smärtsamma utbrotten. 
Efter mycket efterforskning insåg jag att just koreansk hudvård var något min känsliga hud skulle älska, då man i K-beauty fokuserar på skonsamma produkter och långsiktiga resultat. 

Rosacea är en inflammatorisk hudsjukdom som kan ge rodnad och utslag, oftast belägna på kinder, näsa och haka. 
Vanliga symtom är att de inflammerade partierna känns varma på huden, rodnad, synliga blodkärl samt små vätskefyllda knottror. 

Det finns med all säkerhet många där ute med Rosacea, precis som jag, och jag tänkte därför tipsa er om produkter som lugnat mina utbrott och hållt min hud i schack med hjälp av produkter från GLOWiD. 
Häng med!

Som dubbelrengöring använder jag Klairs Gentle Black Fresh Cleansing Oil och Make P:rem Safe Me Cleansing Foam, därefter klappar jag in ett par lager av Klairs Supple Preparation Facial Toner och Dr. Ceuracle Vegan Kombucha Tea Essence. När produkterna sjunkit in i huden droppar jag ut Dr. Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Ampoule och avslutar sedan med Klairs Rich Moist Soothing Cream som dagkräm och Klairs Midnight Blue Calming Cream som nattkräm för att låsa in tidigare produkter i huden.

Om min hud känns väldigt irriterad och stressad så använder jag Hyggee Relief Blue Flower Sheetmask efter jag klappat in tonern ihop med en kylskåpskall Cryo för att snabbt lugna ner huden.

Hoppas att du hittade några bra tips för att lugna din hud med hjälp av koreansk hudvård och glöm inte att vi finns på vår chatt, DM på instagram samt på info@glowid.se för att svara på era frågor!

15 kommentarer

Tack för dina fina tips.
Jag fick ockå diagnosen Rosacea i våras. Såg att du hade Vita Propolis 33 Ampoule i din rutin. Har du testat även krämen? Min hud reagerade väldigt starkt just på Vita Propolis 33 Cream. Hittills har Klairs fungerat bäst men ska nog testa P:rem Cleansing foam ;) <3 :D

Helena november 03, 2021

Tips från dig när det kommer till hudvård är KVALITET på hög nivå, alltid! Tack att du delar med dig av dina personliga rutiner och tips (och din hy STRÅLAR!!!) ❤️

Hanna oktober 17, 2021

Grymma tips från en grym tjej! 👏

Emma oktober 17, 2021

Ditt glow är otroligt! Så taggad på kombuchan 😍

Stina oktober 17, 2021

Bra tips, du ser vacker ut Evelina! Din hud lyser! ✨

Amelia oktober 16, 2021

Gud vilket glow, och grymma tips!

Emilie oktober 16, 2021

Du strålar som alltid vackra Evelina ✨ Rätt person på rätt plats! Du är kunnig, har egna erfarenheter av hudåkommor och är engagerande. Bra tips som kan appliceras på alla 👍💜 Kram och kärlek

Yasmin oktober 16, 2021

Wooow vilket glow!!✨✨😍

Matilda oktober 16, 2021

Blir så taggad på att testa lite nya produkter 😍 och du ser fantastisk ut!!

Alexandra oktober 16, 2021

😍😍 Blir så nyfiken på att testa dr.ceuracle produkterna och älskar Klairs Supple!

Selma oktober 16, 2021

You glow girl!🔥💃

Hemlig beundrare oktober 16, 2021

Vilka fantastiska tips och din hy lyser!! Wow vilken dröm 😍

Jasmine oktober 16, 2021

Sååå inspirerande 😍

Mimmi oktober 16, 2021

Vilket glow 😍 Så nyfiken på kombucha essense!

Alexandra oktober 16, 2021

Så grym!! 😍😍❤️🙏🏻

Rasmus Hedenstedt oktober 16, 2021

Lämna kommentar