K-Beauty Monthly Updates

Som ni kanske vet, representeras K-Beautyvärlden typiskt av innovativa tekniker och hudvårdsrutiner, såsom dubbelrengöring, 7-skin method, glass skin routine och 10-stegs hudvårdsrutinen. Dessa trender har tagit världen med storm och har blivit game-changers för många. Medan vissa trender och tekniker går way back, dyker nya innovativa trender och produkter upp varje dag! Med det sagt, vill vi vara din hjälpande hand och guida dig genom k-beautyvärlden med månadsvisa uppdateringar från vår största inspirationskälla - Korea!
Oavsett om du är en K-Beauty newbie och vill lära dig mer, eller om du är insatt sedan tidigare - hoppas vi att du kan hitta en spännande produkt eller rutin som känns tilltalande för dig! Om du är osäker kring hur du kan anpassa dessa trender utefter din hudtyp och ditt hudtillstånd, finns vi alltid tillgängliga för rekommendationer på info@glowid.se. 💌
xx Team GLOWiD

GLOWiD Trend Rapport Februari

Vår senaste trendrapport för februari månad är äntligen här! Dyk ner i allt du behöver veta om "cica care", cleansing balms, toner pads och "a mask, a day".

Läs trendrapporten här!
Utforska produkter, inspirerade av våra utvalda trender och innovationer och läs mer om trenderna på vår blogg "The GLOWiD Journal". Glö inte att följa oss på Instagram och TikTok för att hålla dig uppdaterad om det allra senaste!

Läs The GLOWiD Journal här!